Close

Zomerkriebels – de tuin in! [by night]

Heerlijk dat we weer wat zomerse dagen hebben! Al eerder schreef ik een blog over onze tuin en beloofde ik dat ik nog een blog zou schrijven over onze tuin bij nachtlicht, bij dezen :-).

Ik vind de tuin ’s avonds zo gezellig! Helaas is dat lastig vast te leggen op foto.. Ik heb toch een poging gewaagd.

 

tuinnacht1

Al jaren leek me een prikkabel heel leuk om te hebben. Het was alleen best lastig te krijgen. Op dit moment kun je prikkabels bijna overal krijgen, yay! Wij hebben deze prikkabel op E-bay gekocht. De gloeilampen die erin zitten zijn niet heel energiezuinig, maar geven wel prachtig licht!

tuinnacht4

Als het ’s avonds wat koeler wordt (of als we pizza’s hebben gebakken), steken we graag onze buitenkachel aan.

tuinnacht6tuinnacht2

Van oud-collega’s ontving ik dit gezellige windlicht. Geeft een hele knusse indruk vind ik!

tuinnacht5

2 thoughts on “Zomerkriebels – de tuin in! [by night]

  1. Leuk zeg!
    Ik heb er laatst 1 gekocht bij de Hema. Die gaat op batterijen en zijn ledlichtjes! Er zit ook een timer op dat ie elke dag om de zelfde tijd aan gaat en dan (ik dacht) 6 uur blijft branden. Enige nadeel is dat ie niet super lang is ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *