Close

Vtwonen & designbeurs 2016

Twee jaar geleden gingen Jan-Jaap en ik voor het eerst naar de Vtwonen & designbeurs en we waren zo geïnspireerd! We kwamen overladen van inspiratie thuis…heel leuk.

Dit jaar hadden we last minute bedacht om weer te gaan. Het viel ons dit jaar een beetje tegen. Twee jaar geleden waren er veel kleine winkeltjes met jonge kunstenaars met echt creatieve producten. Dit jaar waren er wat meer grote merken. Maar da’s een kwestie van smaak natuurlijk 🙂

dsc_1484

Wat voor mij het hoogtepunt was is het Vtwonen huis. Wauw, wat maken ze dat elk jaar tof!  Een heel mooi en inspirerend huis waar ik zo zou kunnen wonen ;-). Ik laat je wat plaatjes zien (heb niet heel veel foto’s gemaakt).

dsc_1459

Koffie werd bij het Vtwonen huis geschonken door BijMarcus. Heerlijke koffie en het zag er ook nog eens prachtig uit :-).

dsc_1462

Al eerder verscheen deze tafelstyling in een nummer van Vtwonen, nu hadden ze deze op de beurs. Vind het outdoor tafelen met hout en veel wit prachtig!

dsc_1464

Naast het Vtwonenhuis stond een bedrijfje wat drukpers kunst maakt. Vind ik zo tof! Al eerder was ik bij het Amersfoortse Letterpers. Je kon bij deze stand je eigen drukwerk maken.

dsc_1466 dsc_1474 dsc_1475

Hieronder zie je de winnaar van de Vtwonen ontwerpwedstrijd. Wij hadden ook meegedaan aan de ontwerpwedstrijd met het dressoir die Jan-Jaap gemaakt heeft, maar hadden helaas niet gewonnen. Ik vind het winnende ontwerp ook echt tof!

dsc_1477

Complimenten voor Vtwonen die er elk jaar weer zo’n inspirerend huis van weet te maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *