Close

Je badkamer als thuisspa

Ik kan me altijd behoorlijk verlekkeren aan de prachtige plaatjes van badkamers in woonbladen. Wat ziet zo’n thuisspa er prachtig en rustgevend uit! Maar met een paar kleine aanpassingen ziet jouw badkamer er ook uit als een mooie rustgevende plek om de dag goed te beginnen of om te ontspannen aan het eind van een drukke dag.

Elke badkamer, van groot tot klein, kan zo’n fijne plek worden waar je je even terug kunt trekken. Ik geef je een aantal tips.

Tip #1: groen in de badkamer! Sowieso ben ik al fan van groen in huis, maar groen in de badkamer is misschien niet zo heel voor de hand liggend. Toch geeft het al snel sfeer aan de badkamer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tip #2: creëer rust door dezelfde handdoeken in een neutrale kleur. Ik heb gekozen voor crème kleurige handdoeken van de Hema.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tip #3: kaarsen geven sfeer en warmte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tip #4: kies voor mooie verpakkingen van zeep en shampoo. Ik houd erg van Rituals, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je bestaande shampoo en zeep in mooie flessen te doen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tip #5: koop functionele producten die bij elkaar passen, zoals een waszak, badmat etc.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ten slotte laat ik je graag nog wat mooie plaatjes zien van badkamers op Pinterest:

Deze diashow vereist JavaScript.

Wat doe jij om je badkamer tot een fijne en persoonlijke plek te maken?

Verkoopinformatie:

Planten (Intratuin & Ikea). Badkamerkast en houten kruk (Ikea). Handdoeken (Hema). Kaarsen (Hema). Houten kaarsenstandaard (Xenos). Stoffen gestreepte wasmand House Doctor (Sissy-Boy).

 

2 thoughts on “Je badkamer als thuisspa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *