Close

Hallo Groningen! 4x hotspots

Afgelopen weekend waren we een nachtje in Pieterburen. Als je daarheen rijdt, heb je echt het idee dat je elk moment van de aarde af kunt vallen haha 😉 Op de terugweg zijn we een dagje in Groningen geweest & dat is zeker de moeite waard! Groningen is een superleuke stad (zie ook mijn blog waarin ik schreef over het Groninger museum). Vandaag deel ik een aantal favorieten met je.

1. Grid – grafisch museum Groningen

Ik ben dol op grafisch vakmanschap; heel tof om te zien hoe mensen al jarenlang de mooiste producten maken met papier en drukwerk. Je krijgt een rondleiding en hoort alles over de boekdrukkunst.

DSC_0218 DSC_0207DSC_0211DSC_0213

2. Bakkerscafé – best lunch in town!

Op Facebook had ik een oproepje geplaatst waar ik echt heen zou moeten in Groningen en ik kreeg een tip van Caroline van TheStyleBox & deze tip was te gek! Bij het Bakkerscafé bestel je je (biologische) beleg en mag je zelf knapperig & vers brood pakken. Superlekker!

DSC_0219DSC_0220

3. Conceptstore Holtbar

Holtbar is een toffe conceptstore met prachtige woonaccesoires en cadeautjes (check die houten Iphone-cases!). Daarnaast kun je er terecht voor een kopje koffie & taart.

DSC_0228DSC_0226

4. Sostrene grene

Al vaak voorbij zien komen op Instagram: Sostrene Grene. Een winkel waar je heel goed terecht kunt voor leuke en betaalbare cadeautjes. Het lijkt eigenlijk op de Xenos, alleen dan hipper 😉

DSC_0230

 

2 thoughts on “Hallo Groningen! 4x hotspots

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *