Close

Gingerbread Latte à la Starbucks

Woensdag plaatste ik een recept voor een heerlijk herfst/wintersiroopje. Het siroopje dronk ik voor het eerst in een Gingerbread Latte. Wat is dat een geweldig drankje 🙂 Vandaag een post hoe je dit heerlijke warme drankje maakt.

Ingrediënten:

  • shot espresso
  • opgeschuimde melk
  • gingerbread siroop
  • slagroom (liefst vers, anders uit een spuitbus)
  • evt. kaneel of koekkruiden als garnering

Eigenlijk maakt de volgorde niet zoveel uit. Ik ben begonnen met het siroopje.

IMG_7447

Vervolgens schuim je de melk op (met garde, melkopschuimer of stoompijpje)

IMG_7449

Voeg de melk toe aan het siroopje

IMG_7452

Daarna voeg je een sterke shot espresso toe.

IMG_7454

Ten slotte voeg je de slagroom toe. C’est ca!

IMG_7456

Geniet ervan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *