Close

#gelukinkleinedingen

Zoals je misschien weet heb ik een aantal weken geleden een ongeluk gehad, ik ben aangereden door een auto (auw!) toen ik op de fiets reed. De eerste dagen aan bed gekluisterd was mijn wereld nogal klein. Ik werd me, in die kleine wereld, heel erg bewust van kleine geluksmomentjes.

In deze kwetsbaarheid en imperfectie (want man, wat zag mijn gezicht er imperfect uit & wat voelde ik me belabberd) kom ik er juist achter hoe gezegend ik ben. Het leert me kijken naar wat ik wél heb en waar ik wel van kan genieten; het geluk in kleine dingen.

Ik heb de afgelopen weken wat foto’s van die momenten verzameld en deel ze graag met je! Ik zou het ook tof vinden als jij die momenten met mij deelt op Instagram via #gelukinkleinedingen. Ik ga proberen om de komende tijd ook het #gelukinkleinedingen met je te delen.

IMG_9821

1. de eerste dagen aan bed gekluisterd onder mijn fijne okergele linnen beddengoed. // 2. Ons ‘plantenasiel’.. we verzorgen dat planten van de buren 😉 // 3. Uitzicht vanuit de woonkamer op ons tuintje. //4. Ik kan me niet goed concentreren door mijn hersenschudding, dus heb een nieuwe hobby gevonden: foto’s inplakken! // 5. Een lief pakketje van mijn schoonzusje met de post. // 6. Nog een nieuwe hobby: handlettering. // 7. Wow! brownies per post, gekregen van een lieve collega, is echt te gek! Superlekker! // 7. Prachtige bloemen gekregen. // 8. Ik zou met een vriendin gaan high tea’en, maar dat kon helaas niet doorgaan door mijn ongeluk. Stond deze vriendin ineens op de stoep met een high tea! Hóe lief!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *