Close

Een onvergetelijke bruiloft (of feestje) met deze stylingtips!

Iets meer dan een jaar geleden ben ik getrouwd met de man van mijn leven. Wat was het een fantastische en onvergetelijke dag! In de maanden ervoor zijn we hard bezig geweest om er een creatieve en ‘eigen’ dag van te maken met veel DIY ideeën.

In dit blog laat ik je het resultaat zien en geef ik je tips voor de styling van een bruiloft. Enjoy! De credits voor alle geweldige foto’s zijn voor Suegraphy (www.suegraphy.com).

Bedenk een thema of een themakleur

Een collega, een enorm getalenteerde grafisch vormgever, tipte mij om een thema in gedachten te houden bij de styling van mijn bruiloft. Wat vond ik dat lastig! Het heeft even geduurd, maar toen we onze auto hadden gekozen (een oude stoere Land Rover) wist ik het. Onze bruiloft zou avontuurlijk, creatief en relaxed moeten zijn; ‘Laat het avontuur beginnen!’. Dit thema kwam bijvoorbeeld ook terug in de trouwkaart en elementen uit de trouwkaart kwamen weer terug in de styling op de grote dag. Als kleur hebben we voornamelijk wit gebruikt omdat we de hele dag in het bos zaten en dat mooi contrasteert met het groen van de bomen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Onze trouwauto: een stoere Land Rover

Pas je styling aan op je omgeving

Grote kathedraal, klein knus boerderijtje of buiten in het bos? Pas je styling aan op de omgeving. Een grote ruimte of ruime omgeving leent zich perfect voor een groot gebaar. Wij hadden bijvoorbeeld ongeveer 100 meter kanten vlaggenlijn en 50 papieren ballen (Deze decoratie ook op jouw feestje? Lees onderaan dit blog hoe je de decoratie kunt huren)

fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 203
fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 234 Bruiloft buiten: think big!

Bloemen laten je feestje ‘leven’

Ik ben dol op bloemen, maar voor een feestje zijn ze helemaal te gek! Doe verschillende bloemen bij elkaar en laat ze niet te perfect matchen.

fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 204
www.suegraphy.com
fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 205
www.suegraphy.com
fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 206
www.suegraphy.com
fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 310
www.suegraphy.com

Maak je styling persoonlijk

Voeg foto’s of persoonlijke items toe aan je decoratie. Hieronder zie je de foto’s die ook waren toegevoegd aan onze trouwkaart. Op de grote dag hebben we ze met knijpers aan een touwtje gehangen door de hele ruimte heen.

fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 308
www.suegraphy.com
fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 311
www.suegraphy.com

Vergeet je eten niet te stylen

Eten is een (voor ons) heel belangrijk onderdeel van de dag. Gezellig samenzijn en goed eten maakt een feestje zo mooi vind ik! Denk er daarom in je ideeën ook over na hoe je dat aan wil pakken. Een aantal lieve vriendinnen en zussen hebben voor onze grote dag prachtige taarten gebakken en Jan-Jaap en ik hebben van tevoren caketoppers geknutseld om de tafel aan te kleden. Daarnaast hebben we een kartonnen vlaggenlijn met ‘taart’ gemaakt voor boven deze tafel. Ook hebben we voor het diner aandacht besteed aan de aankleding met onder andere verse bloemen.

fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 288 fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 297 fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 292

Daarnaast nog wat andere plaatjes van de styling die ik graag met je wil delen:

fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 266
www.suegraphy.com
fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 295
www.suegraphy.com
fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 310
www.suegraphy.com
fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 354
www.suegraphy.com
fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 353
www.suegraphy.com
fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 358
www.suegraphy.com

   

Welke tips heb jij voor de styling van een feestje?

Wil je de decoratie van de foto’s huren voor een bruiloft of feestje? Dat kan! Stuur me even een persoonlijk berichtje. Het is ook mogelijk om op bestelling gepersonaliseerde kartonnen slingers te laten maken (bijvoorbeeld de ‘taartslinger’).

1 thought on “Een onvergetelijke bruiloft (of feestje) met deze stylingtips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *