Close
Riemer & Walinga

De leukste boekwinkel van Nederland!

Eerlijk gezegd ben ik helemaal niet zo’n boekenwurm, maar als ik bij deze boekenwinkel binnenstap op de krakende houten vloer, word ik spontaan verliefd op al het moois. Van boeken met prachtige kaft, tot olijfhouten planken en cadeautjes; je vindt het hier allemaal.

De boekenwinkel waar ik het over heb? Riemer & Walinga in Ermelo, een winkel die wel een website heeft, maar je liever uitnodigt om gewoon eens langs te komen om ‘in het echt’ te kunnen genieten van al het moois:

Een winkel boordevol boeken, cd’s en allerlei andere leuke producten, met een krakend houten vloer, een openbare, gezellige klanten, een koffiehoek en misschien nog wel het meest belangrijke: ‘ouderwetse’ kennis & service. Ja, daar genieten we zelf ook van!

Ik laat je wat foto’s zien, maar nodig je vooral uit om in het echt te komen kijken. De foto’s zijn nogal donker…

riemer collage1

Tony’s, boeken (véél boeken!) en een heerlijke bank om met een kop koffie een boek te lezen.

collage2

De krakende houten vloer, een luisterhoekje, een boordevol gastenboek met mooie verhalen en piano die er uitnodigend staat om op te spelen.

openhaard

De openhaard, waar vaak op zaterdag een knisperend haardvuurtje brandt.

boeken

Boeken in alle soorten en maten, en een verdwaalde olijfhouten plank.

2015-10-09 14.08.12

Boeken met een persoonlijke review van een lezer.

2015-10-09 14.08.44De kassa, waar je ontzettend vriendelijk geholpen wordt en je cadeautjes prachtig worden ingepakt (wat dacht je van stro op je sinterklaasverpakking?;-)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *