Close

Bruiloft tips #2: bloemen, bloemen, bloemen

Ik zeg regelmatig tegen Jan-Jaap dat ik nog wel een keer zou willen trouwen 😉 Wat was het een geweldige en onvergetelijke dag! Wel was het een heel geregel en had ik het fijn gevonden als ik een aantal tips of ideeën al eerder had geweten. Vandaar een blogserie met een aantal blogs met tips om je bruiloft een onvergetelijke dag te maken (en dat wordt het sowieso!). De komende weken komt er elke vrijdag een blog met blogtips online.

Vandaag deel 2 van de blogserie met trouwtips. De photocredits voor dit blog gaan naar onze geweldige fotograaf www.suegraphy.com (dikke vette aanrader!). Zoals je wellicht weet, ben ik ontzettend dol op bloemen! Tijdens jouw unieke dag geven bloemen een extra feestelijk tintje. Bedenk van tevoren of je voor een bepaalde kleur of stijl wil gaan. Ik wist bijvoorbeeld dat ik graag een veldboeket wilde als trouwboeket.

fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 134

Voor de vrouwen kozen we voor een armcorsage. De mannen kregen een borstcorsage met gipskruid en een houten knoop. We vonden het leuk om de knoop te laten terugkomen, want we hadden ook knopen gebruikt voor onze trouwkaart.

fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 162

We hadden de bloemist gevraagd om allemaal kleine boeketjes te maken die we in glazen potjes konden doen. Helaas was er iets mis gegaan in de communicatie, waardoor onze vrienden op de ochtend van de bruiloft alle boeketjes nog moesten maken; wat een werk! Maar het resultaat mag er zijn..

fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 204

fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 284

Onze cateraar (Lange tafels in het gras, te gekke cateraar) had bloemen meegenomen voor tijdens het diner.

fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 348

Als laatste tip wil ik nog meegeven; wij hadden (vrij prijzig) de bloemen laten bezorgen door een bloemist. Je kunt ook heel goed zelf mooie bloemen kopen en die gebruiken voor de decoratie.

 

Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *