Close

Bruiloft tips #1: een bruiloft met (veel) kids

Ik zeg regelmatig tegen Jan-Jaap dat ik nog wel een keer zou willen trouwen 😉 Wat was het een geweldige en onvergetelijke dag! Wel was het een heel geregel en had ik het fijn gevonden als ik een aantal tips of ideeën al eerder had geweten. Vandaar een blogserie met een aantal blogs met tips om je bruiloft een onvergetelijke dag te maken (en dat wordt het sowieso!). De komende weken komt er elke vrijdag een blog met blogtips online.

Vandaag deel 1 van de blogserie over een bruiloft waar (veel) kids aanwezig zijn. Als je een bruiloft hebt waar veel kids zijn, is het handig om van tevoren wat leuke dingen te regelen zodat het een relaxte dag wordt waar ook de kids een onvergetelijke tijd hebben. Wij hadden het geluk dat we 15 leuke kids op onze bruiloft hadden als kleine daggasten, superleuk!

Locatie

Als er veel kids op je bruiloft komen, is het handig om daar rekening mee te houden bij het kiezen van je locatie. Een locatie waar de kinderen zich keurig moeten gedragen en de ouders alleen maar druk zijn om hun kids in het gareel te houden, is misschien niet de meest geschikte locatie voor een relaxte bruiloft 😉 Wij kozen voor een buitenbruiloft. De kinderen konden lekker spelen, rennen en bellenblazen in het bos.

P7045087

Goodybag

Buiten het feit om dat het ontzettend leuk is om een verrassingstasje voor de kinderen te maken, is het ook leuk om te krijgen. Ik had meisjesverrassingstasjes gemaakt en jongensverrassingstasjes. Een aantal ideeën voor goodies:

  • grote lollie (zijn ze wel even zoet mee ;-))
  • knutselpakketje
  • bellenblaas

fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 344
www.suegraphy.com
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knutsel/speeltafel

We hadden voor de kids een knutseltafel gemaakt. Een plek waar ze zich even lekker konden vermaken.

fine art bruidsfotograaf | jan-jaap en lotte 377
www.suegrapghy.com
Kindertafel diner

Een geweldig idee van onze cateraar: een speciale kindertafel voor het diner. Een tafel met een schoolbordtafelkleed waar de kids lekker op konden tekenen. Daarnaast natuurlijk een tafel met een speciaal kindermenu 🙂

BruiloftJanJaap-Lotte_20140704_336
www.lamplaza.nl

BruiloftJanJaap-Lotte_20140704_191
www.lamplaza.nl
Heb jij ervaringen met een bruiloft met veel kinderen? Laat hieronder in de comments je reactie achter.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Bruiloft tips #1: een bruiloft met (veel) kids

  1. Wat een leuke ideeën! En wat een geluk dat wij (met onze kids) bij jullie bruiloft waren.
    Het bos bij jullie locatie was niet alleen leuk om in te trouwen en te spelen, maar heeft ook gediend als slaapplek voor onze kids. Lekker koel en rustig in hun peutertentje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *