Close

11 tips voor een vrolijk kampeerdersleven!

Ik heb een sterke neiging om het overal waar ik kom een beetje gezellig te maken. Ik word erg blij van een hotelkamer of vakantiehuisje dat stijlvol is ingericht. Nou gingen we dit jaar kamperen (yay!) en is kamperen niet bepaald de meest stijlvolle manier van vakantievieren, haha 🙂 Maar geen nood, overal kun je een beetje gezelligheid creëren!

In dit blog laat ik je zien hoe ik de tent en het kampeerleven wat persoonlijker en gezelliger heb gemaakt.

Tip 1: hang de vlag uit 🙂 Deze stoffen vlaggenlijn heb ik bij de Hema gekocht en fleurt de campingplaats lekker op. De buren dachten alleen dat het een vogelverschrikker was, haha!

IMG_6817

Tip 2: neem een gezellig tafelkleedje mee, die lelijke plastic campingtafel kan wel wat kleur gebruiken 🙂

IMG_6863

Tip 3: neem wat favoriete producten mee uit Nederland. Ik koos dit jaar voor mn favo chocola.

IMG_6870

Tip 4: waarom uit plastic drinken als je ook stenen mokken in de kast hebt staan 😉

IMG_6872

Tip 5: neem een hangmat mee. Staat gezellig en heerlijk om in te liggen!

IMG_6911-1

Tip 6: waarom een lelijke jerrycan als je ook uit deze gezellig watertap van de Hema kunt drinken?

IMG_7067

Tip 7: met kamperen ben ik meestal geneigd om de oudste en lelijkste theedoeken mee te nemen Dit jaar koos ik er voor om mn lievelingstheedoek met citroenen van Sissy Boy mee te nemen, veel leuker toch?

IMG_7202

Tip 8: deze eeuwen oude retro slaapzak die ik ooit heb gered van de zolder van mn ouders, gaat elke vakantie mee: als picknickkleed, onderdeken of kleedje om een dutje op te doen.

IMG_7069

Wat neem jij mee om de vakantie meer ‘eigen’ te maken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *